Editie 2018 is afgesloten.

Het Route Royale Team bedankt u voor uw aanwezigheid!

Route Royale

“Klant is koning!” Daarmee zijn onze 7 partners, het volmondig eens…
Op zondag 23 september van 13u-18u gaan zij nog een stapje verder.
Het stuk van de RIJKSWEG in Opgrimbie, tussen de 2 rotondes, wordt dan omgetoverd tot ROUTE ROYALE.

Bij elke partner geniet u van een koninklijk ontvangst én staat er een SURPRISE ROYALE gepland voor u!
U verplaatsen op ROUTE ROYALE? Ook daaraan hebben wij gedacht! Onze BUS ROYAL rijdt van partner naar partner. Op de bus krijgt u een kaartje waarop alle 7 partners en hun SURPRISES ROYALES zijn aangeduid.

Een bezoek aan Route Royale is bovendien volledig gratis! Om elke bezoeker een koninklijke ervaring te bieden, vragen wij enkel om u op voorhand te registreren.

Praktisch

Op zondag 23 september om 13u wordt Route Royale 2018 officieel geopend.

Met uw toegangsticket kan u vanaf dan terecht bij elk van 7 partners voor een koninklijke ontvangst. U kan uw wagen parkeren bij een partner naar keuze. U kan vervolgens alle 7 partners bezoeken met onze BUS ROYAL (dubbeldekker, inclusief animatie). Dit kan enkel op vertoon van uw toegangsticket (1 ticket is geldig voor 2 personen). De BUS ROYAL heeft een stopplaats bij elke partner. Een volledige rondrit op Route Royale duurt +/- 20 minuten. U kan dus elke 20 minuten op de ROYAL bus stappen om een andere partner te bezoeken.

Vanaf 13u kan u bovendien bij elke partner genieten van een SURPRISE ROYALE op vertoon van uw toegangsticket. Bij elke partner én op de BUS ROYAL zijn er kaartjes beschikbaar met aanduiding van de deelnemende partners en de SURPRISES ROYALES die u er kan beleven.

Route Royale sluit zijn deuren om 18u.

 

Foto’s Editie 2018

Nieuws